تولید روزانه سیمان
تعداد پرسنل
فاصله تا شهر
تولید کلینکر درسال
تاریخچه سیمان شاهرود
شركت سيمان شاهرود در سال 1363 و با سرمايهاي معادل يكصد و چهل ميليون ريال تاسيس و عملیات اجرایی ساخت فاز 1 به ظرفیت تولید 2300 تن در روز در سال 1365 در مکنطقه پهن دره در 12 کیلومتری شاهرود آغاز گردید و در سال 1377 به بهره برداری رسید.ظرفیت فاز 1 با تغییرات صورت گرفته در برخی از تجهیزات تولیدی در سال 1383 تا 2500 تن در روز افزایش داده شده. عملیات اجرایی طرح توسعه سیمان شاهرود با ظرفیت 3300 تن از سال 1384 آغاز و در سال 1387 به صورت رسمی به بهره برداری رسیده است.
شرایط اقلیمی کارخانه
ارتفاع محل احداث كارخانه سيمان شاهرود از سطح دريا 1570 متر و ميزان بارندگي در منطقه مذكور 202 ميليمتر در سال است. درجه حرارت بين 43+ و 18- درجه سانتيگراد و رطوبت نسبي 50% است.
زیرساخت های کارخانه
برق : برق مورد نياز كارخانه 36 مگاوات و از طريق پست 230 كيلو ولت واقع در جنوب شهر شاهرود و به فاصله 17 كيلومتري از محل احداث كارخانه تامين ميگردد.
آب: آب مورد نياز از طريق يك چاه عميق با دبي 5/55 متر در ثانيه و به فاصله 2 كيلومتري در شرق كارخانه و همچنين از طريق يك رشته قنات در قسمت غرب كارخانه با دبي 60 ليتر در ثانيه تامين ميگردد.
گاز : گاز مورد نیاز شرکت از طریق ایستگاه اختصاصی متصل به شبکه گاز تامین می گردد.
معادن : مواد اوليه شركت نظير مارل، سنگ آهك و خاك رس در مجاورت كارخانه و به فاصله حداكثر 1500 متر قرار دارد. سنگ گچ مورد نياز شركت از فاصله 45 كيلومتري و سنگ آهن مورد نياز از معادن استان سمنان به فاصله 140 كيلومتري كارخانه سيمان شاهرود تامين ميگردد.
مارل
سنگ آهک
سنگ گچ
سنگ آهن
ماشین آلات خط تولید
ماموریت
شركت سيمان شاهرود با دو خط توليد به ظرفيت 1،800،000 تن در سال، مصمم است ضمن تلاش جهت حفظ مشتريان وفادار كنوني و حضور تعيين كننده در بازارهاي داخلي و خارجي با ايجاد برند محصول، تنوع در ارائه انواع سيمان، ارتقا كيفيت و تداوم بر بهبود آن و با آگاهي از عوامل كليدي موفقيت و تحليل ساختار و رقابت در اين عرصه با اطلاع از قدرت مشتريان، رقبا، تامين كنندگان و تازه واردين به صنعت، این ماموريت را به سرانجام مقصود هدايت نمايد.

چشم انداز
سيمان به عنوان خمير مايه توسعه، همواره مورد توجه كشورها بوده، به گونهاي كه طي سالهاي اخير، احداث كارخانجات جديد و افزايش ظرفيت واحدهاي موجود مورد توجه دولتها بوده و با رشد چشمگير حادث شده، پيشبيني ميشود تا سال 1400، توليد سيمان در كل كشور به حدود صد ميليون تن در سال برسد. مهمترين عامل رقابت در آينده، قيمت تمام شده و ميزان نفوذ و مقبوليت در بازار است. كاهش هزينه تامين مواد اوليه، بهرهگيري از دانش كاركنان و بهروز آوري توان علمي و فني آنان، بهينه سازي مصارف، مديريت منابع و دستيابي به ظرفيت كامل توليد مي تواند به كاهش قيمت تمام شده منجر شود. ايجاد شبكه توزيع كارآمد، تعامل سازنده با شبکه حمل و نقل، توليد محصول با كيفيت، ايجاد تنوع در محصولات شرکت متناسب با تقاضا و نياز بازار، حضور در نمايشگاهها، انجام تبليغات موثر و شناساندن برند و محصولات شركت به مشتريان و توسعه صادرات نيز به مقبوليت و نفوذ بيشتر در بازار منجر خواهد شد كه در نهايت ميتواند بقاء و دوام شركت را براي ساليان متمادي تضمين نمايد.

هيئت مديره شركت



مدیران عامل اسبق

غلامحسین مظهری
عبدالهاشم محمدی روشن

سید محمد یونسی

مجید باقری فرد

منصور قدمی

حسین کاظمی

علی اصغر گرشاسبی

محمد فتوگرافی
تیم مدیریتی شرکت

محمدرضا بازوی
مدير عامل و عضو هيئت مديره
متولد: 1346

غلامرضا جعفری
سرپرست فني و مدير كارخانه
متولد: 1348

سعید قبادی
مدیر تولید
متولد: 1351

محمدمهدی ترابیفر
مدیر برق و کنترل
متولد: 1357

علی رضوانی
مدیرفنی،برنامهریزی،انرژی
متولد: 1354

مهدی اسدیان
مدیر منابع انسانی
متولد: 1355

هادی قیسی
مدیر بازرگانی
متولد: 1359

علیرضا میرآب
مدیر سیستم ها و روش ها
متولد: 1350

رضا آقایان
مدیر آزمایشگاه
متولد: 1355

محمدحسین صحرایی
مدیرتضمین کیفیت
متولد: 1358

حسین شاهکویی
مدیرفروش
متولد: 1364

رمضانعلی گرایلی
مدیرHSEE
متولد: 1359

حسین قاسمی
مدیر حسابرسی
متولد: 1359